GLAMOUR EVENTS

Evenimente de Poveste


Conceptul Glamour Events, a nascut din dorinta de a oferi clientilor nostri momente unice si servicii impecabile, la cele mai inalte standarde. Acest concept inglobeaza experienta, profesionalism, originalitate, flexibilitate, dar mai ales suport in organizarea unui eveniment reusit.

Suntem  o echipa de perfectionisti si ne place organizarea pana la cele mai mici detalii. Iubim frumosul, credem in clipe magice si ne dorim sa transpunem in realitate zilele voastre de poveste..

LOCAȚIA


Intr-o locatie deosebita, Glamour Events,  se remaca printr-o nota de rafinament si eleganta si va pune la dispozitie doua sali de evenimente, cu o capacitate de 130 locuri , respectiv 300 de locuri precum si o superba gradina cu 120 locuri.

Cele doua sali sunt ideale pentru organizarea oricarui tip de eveniment, indiferent care este tema, ne luam angajamentul de a pregati totul cu daruire, astfel incat sa va bucurati de o noua dimensiune a serviciilor.

Un Chef
cu Experiență


Chef Michele Giordano, a creat meniuri deosebite in materie de gust si prezentare, purtandu-va intr-o calatorie culinara, in ceea ce priveste imbinarea aromelor mediteraneene cu bucataria romaneasca. De asemenea, va consilieaza in crearea meniului personalizat, care sa va defineasca gusturile.

Contactează-ne